Arkiv

7.11.2013, 60+ triatlon i Gladsaxe.

Imponerende, 15 personer fra senior idræt, vi tale om 60+ der har gennemført en triatlon på 300 meter svømning – 8 km cykel og 3,5 km løb blev gennemført i flotteste stil.
Alle deltagerne fik i går aftens udleveret det synlige bevis på at de har gennemført et triløb med et diplom. Der var over 100 der havde tilmeldt til Idrætsmærke Diplomfest i festsalen på træningscentret onsdag aften.
Borgmester Karin Søjberg Holst hold åbningstalen, hvorefter alle fik lidt godt til mave og gane, Ulrich (FIG) uddelte diplomer til tri deltagerne og Poul Erik Andersson uddelte 72 Idrætsmærkediplomer, den ældste deltager  var denne aften 91 år.   
STORT TILLYKKE TIL ALLE.
 

22.10.2013, Panelet til aftnes politiker møde er nu på plads og klar til at møde dig i morgen den 23.10.2013 på Bagsværd Stadion kl. 19:00

SÅ MØD OP og hør hvad de kære politikere vil sige og du får naturligvis mulighed for at give din mening til kende

 

 

 

Soialdemokratiet
Katrine Skov
Det Radikale Venstre
Cheri -Mae M Williamsen
Socialistisk Folkeparti
Thomas Monberg
Dansk Folkeparti
Kristian Niebuhr
Venstre
Kim Wessel Tolvig
Enhedslisten
Flemming Holst
Det Konservative Folkeparti
Lars Abel
Liberal Alliance
Michele Fejø

 

Der er kaffe/the - en øl eller vand.

03.10.2013, FIG har holdt et strategiseminar i weekenden, så nu har vi fået sat klare mål på kort og langt sigt - og vi har lagt os i (arbejds)selen, så der vil "poppe" en udviklingsorienteret plan op - for vores 90-årige organisation - ved næste års Repræsentantskabsmøde. Der er vil naturligvis også komme nogle synlige aktiviteter inden Repræsentantskabsmødet - og det vil I høre meget mere om i de kommende

Nyhedsbreve findes på næste faneblad